Making Chinese Barbecue at Home
Chen Wei
PDF
ca. 13,90 €
Amazon
iTunes
Thalia.de
Hugendubel
Bücher.de
ebook.de
kobo
Osiander
Google Books
Barnes&Noble
bol.com
Legimi
yourbook.shop
Kulturkaufhaus
ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Beschreibung
Hong Kong is known for its Chinese barbecue throughout the world. Many Hong Kongers are Chinese barbecue fans. Senior Chinese barbecue chef Chen Wei simplifies the complicated cooking techniques used by chefs into barbecues that can be enjoyed at home. There are introductions of spices as well as common condiments and sauces. The chef also shares a lot of his own understandings and reflections with readers.The book introduces over 50 delicacies and creatively adds other food to the brained and roasted food. Readers can thus enjoy a widened range of homemade side dishes on a daily basis.
Weitere Titel von diesem Autor
Weitere Titel in dieser Kategorie