Documentation Encyclopaedia of UNESCO and Education Part-I

J. C. Aggarwal, S. P. Agrawal

EPUB
ca. 225,18
Amazon iTunes Thalia.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Concept Publishing Company Pvt. Ltd. img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Chemische Technik

Beschreibung

Food Science is a highly inter-disciplinary applied science. It incorporates concepts from many different fields including and biochemistry. Nutrition science investigates the metabolic and physio- logical responses of the body to diet. This book makes a thorough and comprehensive examination of all these details, giving insightful information to the readers. It then proceeds on to the discussion of nutrition, making sure that the needs of current times are kept in mind with regard to this issue.

Weitere Titel von diesem Autor
Weitere Titel in dieser Kategorie
Cover Biomacromolecules
Mohamed Elzagheid
Cover Plastic Additives
Rudolf Pfaendner

Kundenbewertungen