Encyclopaedia Of Food Science (F - N)

G. D. Raj

EPUB
ca. 516,21
Amazon iTunes Thalia.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Anmol Publications PVT. LTD. img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Chemische Technik

Beschreibung

This encyclopaedia in three volumes is a veritable mine of authoritative information on diverse aspects of food science as a whole. All the entries are judiciously selected from the reliable sources and arranged in alphabetical order. Basic concepts and technicalities are elaborately discussed with suitable diagrams wherever necessary. Students, scholars and professionals from different disciplines viz. home science, health education, medicine, food processing and preservation, pharmaceulicals, hotel and catering industry and many more will find this encyclopaedia useful and informative.

Weitere Titel in dieser Kategorie
Cover Smart Materials
Chikesh Ranjan
Cover Minor Fruits
Basharat Nabi Dar
Cover Minor Fruits
Shabir Ahmad Mir
Cover Biomacromolecules
Mohamed Elzagheid
Cover Fortified Foods
Tanmay Sarkar

Kundenbewertungen