Easy and Classic Sichuan Cuisine for 365 Days

Deng Kairong

EPUB
ca. 5,13
Amazon iTunes Thalia.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Chongqing Publishing House img Link Publisher

Ratgeber / Essen & Trinken

Beschreibung

This book offers a comprehensive introduction to how to cook the classical dishes under each category of Sichuan family cuisine. It selects over 200 classical dishes. Besides cold dishes, hot dishes and meat dishes, there is also hot-pot, pickled vegetables, bean curd and snacks. Given consideration to the characteristics of home cooking, this book also compliles one ingredient's multiple uses, which is very practical. With one book, the author can comprehensively master various skills and methods of home cooking, which can improve their cooking abilities.

Weitere Titel von diesem Autor

Kundenbewertungen