COOKING FOR EVERYBODY
COOKING
Ummed Singh
EPUB
1,99 €
Amazon
iTunes
Thalia.de
Hugendubel
Bücher.de
ebook.de
kobo
Osiander
Google Books
Barnes&Noble
bol.com
Legimi
yourbook.shop
Kulturkaufhaus
* Affiliatelinks/Werbelinks
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Ratgeber / Alternative Heilverfahren
Beschreibung
Every culture has a unique food philosophy. The way we cook our food tells a lot about who we are. Put together a group of Bengalis and the conversation will invariably veer towards food accompanied by spirited repartee involving the subtleties of Bangal (East Bengal) and Ghost cuisines. Factor in the cultural diversity of India and we could have similar debates played out a million times over. Palates may be formed by socio-cultural influences, but the act of cooking itself is a spiritual pursuit.
Weitere Titel von diesem Autor
Weitere Titel in dieser Kategorie
Kundenbewertungen
Schlagwörter
food and cooking, Marinating, baking, food, cooking, vegetable, Barbecue, Sauting, Au jus, Fillet, Searing, Slice, bread, immering, butter, grating, Deep frying, water, Peel, bread and butter, Basting, Frying, grilling, Whisk, Roast, breakfast