img Leseprobe Leseprobe

Ustoichivye i ekologicheski bezopasnye standarty kachestva dlja gostinic i restoranov

Chast' pervaja: Upravlenie kachestvom dlja operacionnogo menedzhmenta

Frank Höchsmann

EPUB
5,99
Amazon iTunes Thalia.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Books on Demand img Link Publisher

Sozialwissenschaften, Recht, Wirtschaft / Wirtschaft

Beschreibung

The hotel and tourism industry is changing worldwide and is experiencing stormy times right now. On the one hand, we are dealing with the coronavirus pandemic, on the other hand with the wave of digitalisation and changes in tourists' and guests' wishes. We have taken on these major challenges and present you with sustainable and environmentally friendly quality standards for hotels and restaurants. We have divided the quality standards into three reference books to make them more handy. The first part contains quality standards for the management, the second part contains quality standards for the hotel area and the third part contains quality standards for the restaurant area. Our quality standards are field-tested and TÜV-approved.

Weitere Titel von diesem Autor
Frank Höchsmann
Weitere Titel in dieser Kategorie
Cover Поражение Запада
Эммануэль Тодд
Cover Госуда́рь
Никколо Макиавелли
Cover Антология «мировой закулисы»
Дэвид Рокфеллер Генри Киссинджер
Cover Бизнес маленькими шагами
Владимир Маринович

Kundenbewertungen