BrewingScience Yearbook 2023

Fachverlag Hans Carl GmbH (Hrsg.)

PDF
89,99
Amazon 89,99 € iTunes Thalia.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Fachverlag Hans Carl img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Sonstiges

Beschreibung

This publication is a compillion of the articles published in the BrewingScience bimonthly online journal in 2023. Aside from the more conventional subjects of barley, malt and hops as well as of wort and beer quality, some novel areas of research emerged this year, including the implementation of artificial intelligence and machine learning in the process of kilning hops, the substitution of malt with residual ingredients from the baking industry, the impact of fermantation conditions on ethanol production using exotic "ca na" fruit, and much more.

Weitere Titel in dieser Kategorie
Cover Hubris
Thomas Trappe
Cover Systems Biology II
Jan Barciszewski
Cover BrewingScience Yearbook 2023
Fachverlag Hans Carl GmbH
Cover On the Conservation of Force
Hermann von Helmholtz
Cover Biological Data Integration
Marie-Laure Martin-Magniette
Cover Micrographia
Robert Hooke

Kundenbewertungen

Schlagwörter

brewing industry, malt, artificial intelligece, hops, barley, beer quality, brewing technology