img Leseprobe Leseprobe

Sustainable Agriculture

Nanotechnology, Biotechnology, Management and Food Security

Karen Ghazaryan (Hrsg.), Vishnu D. Rajput (Hrsg.), Abhishek Singh (Hrsg.), Tatiana M. Minkina (Hrsg.), Abdel Rahman M. Al-Tawaha (Hrsg.)

EPUB
ca. 154,95
Amazon iTunes Thalia.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

De Gruyter img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Chemische Technik

Beschreibung

The agricultural food system needs to provide access to enough healthy and affordable food for the growing population and mitigate its impact on the planet for future generations. Emerging technologies can help farmers increase yields.The book presents theoretical and applied aspects of nanotechnology and biotechnology. It also includes topics on management and food security.

Weitere Titel in dieser Kategorie
Cover Biomacromolecules
Mohamed Elzagheid
Cover Plastic Additives
Rudolf Pfaendner

Kundenbewertungen

Schlagwörter

Crop Yields, Fertilizers, Speed Breeding, Microbiology., Biofortification, Food Quality, Genetic Engineering, Nanosensors, Nanotechnology