img Leseprobe Leseprobe

Innovation and Knowledge in Agri-food and Environmental Systems

Proceedings of the LVIII Conference of the Italian Association of Agricultural Economists, Palermo 2022

Maria Crescimanno (Hrsg.), Francesco Caracciolo (Hrsg.), Antonino Galati (Hrsg.), Maria De Salvo (Hrsg.), Antonio Seccia (Hrsg.), Laura Secco (Hrsg.), Alessio Cavicchi (Hrsg.)

PDF
ca. 235,39
Amazon iTunes Thalia.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

Springer Nature Switzerland img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Landwirtschaft, Gartenbau

Beschreibung

This book contains selected papers from the LVIII Conference of the Italian Association of Agricultural Economists which was held in Palermo, Italy, from 29 to 30 September 2022.

The chapters discuss challenges and opportunities under the turbulent socio-economic and political situation caused by the COVID-19 pandemic and the ongoing conflict between Russia and Ukraine. It includes topics such as assessment methods and tools for governance of natural resources, ecological and digital transition in agriculture, agri-food and forest companies, markets and consumer analysis, recovery and resilience in rural areas, as well as strategies for the creation of sustainable value chains in agri-food and forest sectors.

 

Weitere Titel in dieser Kategorie

Kundenbewertungen

Schlagwörter

Resilience of Agri-food System, Environmental Systems, Supply Chains Analysis, SIDEA, Agri-food Markets, Common Agricultural Policy, Sustainable Food Systems, Sustainability, Sustainable Technologies, Sustainable Forestry, Ecological Transition