Stuffed
Luscious Filled Treats from Savory to Sweet
Chris Fennimore
EPUB
ca. 11,99 €
Amazon
iTunes
Thalia.de
Hugendubel
Bücher.de
ebook.de
kobo
Osiander
Google Books
Barnes&Noble
bol.com
Legimi
yourbook.shop
Kulturkaufhaus
ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Ratgeber / Essen & Trinken
Beschreibung
What do ravioli, dumplings, crepes, pierogi and Scotch eggs have in common? Simply put, these are foods that are stuffed inside of other foods to create a unique flavor treat.
Stuffed, from Emmy and James Beard Award winner Chris Fennimore, long-time WQED Pittsburgh host, is a richly illustrated celebration of the amazing diversity and appeal of this simple universal concept, from humble to elegant. Inside, you’ll find recipes for traditional stuffed doughs, but also stuffed vegetables, bread, pastries, seafood, meats, and sweets. Full color illustrations.
Weitere Titel von diesem Autor
Weitere Titel in dieser Kategorie
Kundenbewertungen
Schlagwörter
cabbage rolls, ravioli, Scotch eggs, eclair, kitchen, cookbook, QED cooks, pierogi, family activity, shelter in place, spanikopita, blintz, French toast, cabbage roll, Asian, Indian, dumplings, empanada, Italian, James Beard Award, WQED, comfort food, samosa, PBS, pizza, stay at home