Evaluation of Closed-containment Technologies for Saltwater Salmon Aquaculture

G. Jay Parsons (Hrsg.), E. Michael P. Chadwick (Hrsg.), Boumy Sayavong (Hrsg.)

PDF
ca. 126,32
Amazon iTunes Thalia.de Hugendubel Bücher.de ebook.de kobo Osiander Google Books Barnes&Noble bol.com Legimi yourbook.shop Kulturkaufhaus ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.

NRC Research Press img Link Publisher

Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Landwirtschaft, Gartenbau

Beschreibung

This book informs proponents and opponents of saltwater salmon aquaculture of the current state of closed-containment technologies to restrict and control interactions between farmed fish and the external aquatic environment. In addition to an introductory chapter, there are six chapters written by renowned experts, including a review of past experiences and 42 case studies from around the world, reviews of biological and animal health requirements for commercial-scale rearing of salmon, a review of engineering designs for floating systems and a review of the five types of production system available for rearing of Atlantic salmon.

Weitere Titel in dieser Kategorie

Kundenbewertungen