Evaluation of Closed-containment Technologies for Saltwater Salmon Aquaculture
G. Jay Parsons (Hrsg.), E. Michael P. Chadwick (Hrsg.), Boumy Sayavong (Hrsg.)
PDF
ca. 126,32 €
Amazon
iTunes
Thalia.de
Hugendubel
Bücher.de
ebook.de
kobo
Osiander
Google Books
Barnes&Noble
bol.com
Legimi
yourbook.shop
Kulturkaufhaus
ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik / Landwirtschaft, Gartenbau
Beschreibung
This book informs proponents and opponents of saltwater salmon aquaculture of the current state of closed-containment technologies to restrict and control interactions between farmed fish and the external aquatic environment. In addition to an introductory chapter, there are six chapters written by renowned experts, including a review of past experiences and 42 case studies from around the world, reviews of biological and animal health requirements for commercial-scale rearing of salmon, a review of engineering designs for floating systems and a review of the five types of production system available for rearing of Atlantic salmon.
Weitere Titel in dieser Kategorie