DNA OF A PASTRY CHEF
Andreas Hein
EPUB
ca. 10,99 €
Amazon
iTunes
Thalia.de
Hugendubel
Bücher.de
ebook.de
kobo
Osiander
Google Books
Barnes&Noble
bol.com
Legimi
yourbook.shop
Kulturkaufhaus
ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Sachbuch / Biographien, Autobiographien
Beschreibung
DNA of a Pastry Chef is the first book in a series of three. A true story told through recipes and the legend that connects them. If you've ever wondered what lies behind the delectable creations of a pastry chef, prepare to embark on a tantalising journey. In this book, you will delve into the DNA of a pastry chef's life, unravelling the stories behind some of his most beloved recipes. From the historical events that shaped their craft to the passion and inspiration that fuel culinary artistry, you will uncover the secrets that make pastry chefs true masters of their trade. Get ready to be inspired, intrigued, and, of course, tempted by the nearly 100 mouth-watering treats that await.
Weitere Titel von diesem Autor
Weitere Titel in dieser Kategorie
Kundenbewertungen
Schlagwörter
Patisserie, Pastry Chef, Baking