The Spaghetti Sauce Gourmet
160 Recipes from Four Kinds of Sauce
David Joachim
EPUB
ca. 19,99 €
Amazon
iTunes
Thalia.de
Hugendubel
Bücher.de
ebook.de
kobo
Osiander
Google Books
Barnes&Noble
bol.com
Legimi
yourbook.shop
Kulturkaufhaus
ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Ratgeber / Allgemeines, Lexika, Tabellen
Beschreibung
With full-color photos and a fun package, this book is the ideal gift book for the creative cook.
The Cake Mix Doctor meets Everyday Italian! In this book, best-selling author David Joachim presents 170 creative recipes for easy dinners that start with bottled pasta sauce, like pesto, alfredo, and clam sauce in addition to plain old marinara. Everybody gets tired of pasta sauce on pasta, but we eat it because it-s easy. David will show you how to use jarred sauce in innovative ways to create dishes that look complicated but are really a snap to make. With all the new gourmet pasta sauces available at every grocery store, it's easy to make sophisticated food that goes way beyond lasagna and baked ziti.
With full-color photos and a fun package, this book is the ideal gift book for the creative cook.
Weitere Titel von diesem Autor
Weitere Titel in dieser Kategorie