Modern Cook
A Practical Guide to the Culinary Art in All Its Branches, Adapted as Well for the Largest Establishment, as for the Use of Private Families
Charles Elme Francatelli
PDF
ca. 13,90 €
Amazon
iTunes
Thalia.de
Hugendubel
Bücher.de
ebook.de
kobo
Osiander
Google Books
Barnes&Noble
bol.com
Legimi
yourbook.shop
Kulturkaufhaus
ebooks-center.de
* Affiliatelinks/Werbelinks
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Ratgeber / Essen & Trinken
Beschreibung
Whilst the greatest effort has been made to ensure the quality of this text, due to the historical nature of this content, in some rare cases there may be minor issues with legibility. In introducing the present Edition of the modern cook to the public, I beg to return my thanks for the patronage that has been awarded to former Editions, by the public at large, as well as by the profession, of whose approbation I feel most proud, Indeed, I am so conscious of the value of the good Opinion Of these competent judges, that I do not hesitate to ascribe the steady demand with which the Work has hitherto been favored to their liberal support.
Weitere Titel von diesem Autor
Weitere Titel in dieser Kategorie