The Ethics of Diet
A Catena of Authorities Deprecatory of the Practice of Flesh Eating
Howard Williams
EPUB
1,99 €
Amazon
iTunes
Thalia.de
Hugendubel
Bücher.de
ebook.de
kobo
Osiander
Google Books
Barnes&Noble
bol.com
Legimi
yourbook.shop
Kulturkaufhaus
* Affiliatelinks/Werbelinks
* Affiliatelinks/Werbelinks
Hinweis: Affiliatelinks/Werbelinks
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Links auf reinlesen.de sind sogenannte Affiliate-Links. Wenn du auf so einen Affiliate-Link klickst und über diesen Link einkaufst, bekommt reinlesen.de von dem betreffenden Online-Shop oder Anbieter eine Provision. Für dich verändert sich der Preis nicht.
Sachbuch / Regional- und Ländergeschichte
Beschreibung
People thinking that vegetarianism is a modern movement of the 21st century will be surprised to know that this philosophy of life has deep roots in history and was quite popular at the end of the 19th and the beginning of the 20th century. The author of the book Howard Williams gives an account of vegetarianism from antiquity to his contemporaries in the 19th century. Remarkably, world-famous writer Leo Tolstoy prepared the Russian translation of this book.
Weitere Titel von diesem Autor
Weitere Titel in dieser Kategorie
Kundenbewertungen
Schlagwörter
19th-century philosophy, Historical vegetarianism, Antiquity vegetarianism, Leo Tolstoy translator, Tolstoy's translation work, Vegetarian historical roots, Ethical diet practices, Dietary ethics history, Vegetarian lifestyle, Philosophy of vegetarianism